Hoppa till sidans innehåll

Raoul Wallenbergs dag

31 JUL 2017 17:02
Kom till oss den 27/8 kl 12.00 på Raoul Wallenbergs dag, lyssna på föreläsningar och prova på dans mm. Känner du någon som visat civilkurage och som borde belönas för detta? låt oss veta, maila till: This is a mailto link eller This is a mailto link
  • Skapad: 31 JUL 2017 17:02

Den 27 augusti firar vi Raoul Wallenbergs dag, Sveriges nationella dag för civilkurage och medmänsklighet. Syftet är att belysa och diskutera aktuella frågor som rör mänskliga rättigheter, vikten av personligt ansvar och möjligheten för en enskild människa att göra skillnad!

Vi på Dancemania har tillsammans med Familjehemsmöten planerat en dag för civilkurage och medmänsklighet. Vi kommer att ha föreläsningar och prova-på-dans.

Föreläsare:

Tobias Karlsson

Lisbeth Pipping

I lokalen kommer Familjehemsmöten vara på plats för att informera om deras arbete och även ha en liten försäljning för att stödja deras kampanj: Jag ska leva! Anhörigstödet i Kumla kommun kommer också att närvara. Vi på Dancemania kommer vara där och informera om vår förening och om våra kurser, Cafét kommer att vara öppet. 

Mer information kommer närmare.

Skribent: Ida Andersson
Epost: Adressen Gömd

Klicka på knappen nedan om du vill ansöka om medlemskap i föreningen

Bli medlem

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH TWITTER!!

facebooktwitter

VÅR HUVUDSPONSOR

 

Postadress:
Dansklubben Dancemania - Danssport
Västra Drottninggatan 43
69233 Kumla

Besöksadress:
Västra Drottningatan 43
69233 Kumla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info