sön 25 okt.

|

Dancemania (Dansklubb)

FULLSATT!! Träningsdag Bugg

Nu är vi igång igen med träningsdagarna igen. Träningsdag med fokus på Bugg. OBS!! MAX 10 par!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
FULLSATT!! Träningsdag Bugg

Tid och plats

25 okt. 2020 11:00 – 15:00

Dancemania (Dansklubb), Västra Drottninggatan 43, 692 33 Kumla, Sverige

Om evenemanget

Nu är vi igång igen med träningsdagarna. Träningsdag med fokus på Bugg. OBS!! MAX 10 par!

Vi kommer att använda oss av bägge salarna för att få rätt antal kvm per par och vi kommer att gå emellan salarna för att hjälpa er.

Covid-19 Information: Under passen så kommer man få ha plasthandskar på sig alt. Tvätta och sprita händer innan passet.  Efter ett pass så ska alla deltagare och utbildare tvätta och sprita händer innan nytt pass påbörjas.

Deltagare: Tänk på att hålla avstånd även på väg in i/ut ur lokalen samt vid pauser.  Ta med egen fylld vattenflaska så minskar risken för köer. Kom ombytt och klar till danslokalen.

Är du det minsta sjuk eller hängig så ska du stanna hemma!

OBS! Vi hoppas innerligt att du tar ansvar för att följa de regler som finns uppsatta i lokalen, att du är fullt frisk och håller avstånd till andra danspar.

ANMÄLAN: https://dans.se/dansklubben_dancemania/shop/?event=115407

Vill du/ni ha en snabbare utveckling? Vill du/ni ha en träningsdag som är längre än din vanliga kurs? Vill du/ni ha en individuell träning för er bägge och dig själv? Vill du kunna välja vilka gånger som du vill gå och bara betala för dem? Vi erbjuder en träningsdag per månad där ni kan komma och träna för oss i 4 timmar och få individuell träning. Oavsett om du har tävlingslicens eller ej och oavsett klubbtillhörighet så är du/ni välkomna till en utvecklande dag på dina villkor. Nästa träningsdag är den 25:e Oktober kl 11.00 – 15.00 4 timmar effektiv träning Kostnad 300:- per person och gång OBS: Bindande anmälan!

Dela detta evenemang