sön 01 nov.

|

Dancemania (Dansklubb)

Workshop & Träningsdag i Boogie Woogie

PREMIÄR!! Nu kör vi igång med Workshop & träningsdag i Boogie Woogie

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Workshop & Träningsdag i Boogie Woogie

Tid och plats

01 nov. 2020 11:00 – 15:30

Dancemania (Dansklubb), Västra Drottninggatan 43, 692 33 Kumla, Sverige

Om evenemanget

PREMIÄR!!

Nu kör vi igång med Workshop & träningsdag i Boogie Woogie

OBS!! MAX 10 par!

Upplägget är att vi startar med en workshop på 2 timmar och sedan 2 timmar träning där ni tränar på det ni behöver träna på och med personlig hjälp av Maria & Joacim.

Förkunskaper:

Du ska ha gått minst 1 grundkurs i Boogie Woogie för att kunna hänga med i upplägget.

Covid-19 Information: Under passen så kommer man få ha plasthandskar på sig alt. Tvätta och sprita händer innan passet.  Efter ett pass så ska alla deltagare och utbildare tvätta och sprita händer innan nytt pass påbörjas.

Deltagare: Tänk på att hålla avstånd även på väg in i/ut ur lokalen samt vid pauser.  Ta med egen fylld vattenflaska så minskar risken för köer. Kom ombytt och klar till danslokalen.

Är du det minsta sjuk eller hängig så ska du stanna hemma!

OBS! Vi hoppas innerligt att du tar ansvar för att följa de regler som finns uppsatta i lokalen, att du är fullt frisk och håller avstånd till andra danspar.

ANMÄLAN:

Vill du/ni ha en snabbare utveckling? Vill du/ni ha en träningsdag som är längre än din vanliga kurs? Vill du/ni ha en individuell träning för er bägge och dig själv? Vill du kunna välja vilka gånger som du vill gå och bara betala för dem? Oavsett om du har tävlingslicens eller ej och oavsett klubbtillhörighet så är du/ni välkomna till en utvecklande dag på dina villkor. Datum: 4 timmar effektiv träning Kostnad 400:- per person och gång OBS: Bindande anmälan!

Dela detta evenemang