top of page
kids2_edited.png

Information
om Föreningen

Vi är en ideell dansförening som du hittar på Västra Drottninggatan 43 i Kumla. 

Vår verksamhet har byggts upp utifrån tydligt koncept och pedagogik där vi strävar efter bra gemenskap, stark sammanhållning och allas lika värde. Alla våra träningar utgår från ”Idrotten vill” samt ”Dansen vill” där vi har våra etiska regler om hur undervisning och träning ska vara för alla åldersgrupper.

DSC00393.webp

Oss hittar du på Västra Drottninggatan 43 i Kumla. Vi har mellansveriges bästa danslokaler på totalt 400 kvm fördelat på 2 danssalar samt ett café där man kan sitta och avnjuta en kopp kaffe och en godbit. Föreningen startade 2015 och till höstterminen 201 flyttade vi in i våra nuvarande danslokaler.

 

Föreningen har kurser för barn/ungdomar inom Hiphop/Streetdance, Disco, Show/Commercial och för de allra yngsta har vi barnrytmik (från 4 år). För vuxna har vi Bugg och Boogie Woogie i alla nivåer, från nybörjare till tävling. Vi har även Zumba som veckokurs. Se mer info under ”kursutbud”.

 

Vi utbildar ledare för andra föreningar runt om i Sverige och i våra fina ljusa lokaler har vi möjlighet att hålla konferenser och event för företag med mera.

 

DK Dancemania har medlemmar och tävlande dansare från många delar av landet och sedan hösten 2018 har vi även en systerförening i Norge. Föreningen Dancemania Romerike har samma pedagogiska inriktning som vi har och undervisar i Bugg, West Coast Swing och Fox.

Our Team

I'm a paragraph. Click here to edit and add your own text. Is easy! Just click on "Edit Text" or double-click on me and you can add your own content and change fonts. Feel free to drag and drop anywhere on your page. I'm a great place for you to tell your story and let your customers know a little more about you.

bottom of page